Airco zonder buitenunit zonder slang

Nood aan airconditioning in de zomer of verwarming in de winter? Maar heb je nauwelijks ruimte voor een traditionele airco of past zo’n airco niet in je interieur? Geen paniek, onze airco zonder buitenunit zonder slang biedt hiervoor dé oplossing. In deze blogpost kom je alles te weten over onze airco zonder buitenunit zonder slang en zijn vele voordelen.

Onzichtbaar langs buiten

Het grootste voordeel van onze airco zonder buitenunit is dat hij geen afvoerslang heeft, waardoor de airco esthetisch mooier oogt. Onze airco zonder buitenunit heeft in plaats van een slang, twee roosters die op de muur worden geplaatst. Deze roosters hebben een diameter van 16 cm en zijn dus zo goed als onzichtbaar.

airco zonder buitenunit onzichtbaar langs buiten

Werking van de roosters

Belangrijk voor de werking van de roosters is dat deze tegen een buitenmuur worden geplaatst. Via het ene rooster zal de airco zonder buitenunit zonder slang warme lucht afvoeren en langs het andere rooster zal hij verse lucht aanvoeren. Een raam hoeft dus niet open te staan om warme lucht buiten te laten. Ook moet er hierbij geen afvoerslang geplaatst worden.

alu rooster muur frame

Onze airco zonder buitenunit: geen afvoerslang en heel compact

Doordat onze airco zonder buitenunit geen afvoerslang heeft, is hij heel compact. De horizontale airco zonder buitenunit heeft een hoogte van 55 cm, een breedte van 103 cm en een diepte van 16 cm. Verder is er ook een verticale airco zonder buitenunit, deze heeft een hoogte van 139 cm, een breedte van 50 cm en een diepte van 18 cm. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over gebrek aan ruimte. Onze airco zonder buitenunit heeft geen afvoerslang, beperkt ruimteverlies en is zeer geschikt voor in jouw interieur

Kom meer te weten over de afmetingen van onze airco’s zonder buitenunit.

Nog meer voordelen bij onze airco zonder buitenunit

De voordelen van onze airco zonder buitenunit zijn oneindig. In tegenstelling tot een traditionele airco met afvoerslang, is er weinig tot geen onderhoud nodig. Alle technologieën zijn geïntegreerd in één apparaat, wat de installatie, gebruik en onderhoud aanzienlijk vereenvoudigt. Dit scheelt tijd én geld. Daarnaast kan je de airco op elk type muur plaatsen zoals een muur van hout, natuursteen, metaal. Onze airco zonder buitenunit kan je op een eenvoudige manier plaatsen, doordat je slechts één toestel moet aansluiten. Je kan onze airco zonder buitenunit zelf plaatsen aan de hand van een uitgebreide video. Verder moeten er geen leidingen worden getrokken en is er geen afvoerslang vereist. 

innova 2.0 inverter verticaal 1 compafgesneden

Plaatsing airco zonder buitenunit zonder slang

Ben je niet zeker waar deze airco het beste past? Geen probleem! We laten ook steeds een expert gratis langskomen om een concreet voorstel te maken voor de plaatsing op maat van jouw woning.

1