All-in-one klimatisatie, airco zonder buitenunit voor een woning op de juiste temperatuur

Vandaag de dag zijn airco's die de lucht op de juiste temperatuur brengen geen overbodige luxe meer. De meeste mensen kiezen bewust voor een airco die zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden. Met onze airco zonder buitenunit of monoblock airco, krijg jij het comfort dat je verdient. Op die manier heb je airconditioning in de zomer, verwarming in de winter en ventilatie het ganse jaar door. Zo heb je altijd lucht in jouw woning die je leefcomfort ten goede komt.

Luchtventilatie op maat van jouw interieur

Wat is het toch fijn als iets efficiënt, compact én mooi kan zijn! Met deze airco hoef je je geen zorgen te maken over gebrek aan ruimte of op esthetisch vlak.

Langs de buitenzijde van het gebouw worden er slechts twee roosters geplaatst voor de aan- en afvoer van lucht. Deze dichtklapbare roosters zijn stof-, geluid-, en insectenwerend. Zo heb je ook minder onderhoudswerk aan dit toestel.

Bovendien kan je een airco zonder buitenunit verkrijgen in een verticale en een horizontale vorm. De keuze voor een vorm die het best bij jouw interieur past, ligt dus volledig bij jou! 

alu rooster muur frame

Let's talk money

De prijs voor een airco zonder buitenunit hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij vooral aan de eigenschappen van het systeem en de installatie ervan. Energy Protect biedt je een uitstekende service aan met persoonlijke offerte en gratis advies door een expert. Benieuwd naar de prijs voor deze airco in jouw woning? Klik hieronder en maak een afspraak voor advies op maat. 

Onzichtbaar van buitenaf, doeltreffend vanbinnen

Met onze airco wordt zowel warme als koude lucht voorzien. Deze airco zonder buitenunit brengt de lucht ten alle tijde, zowel tijdens een warme zomer als koude winter, op de juiste temperatuur.

Onze airco heeft naast een lager energieverbruik, ook een stillere werking. De nieuwe geluiddempende materialen zorgen voor een geluidsniveau dat te vergelijken is met dat van een ‘split’-systeem. Het verminderde energieverbruik is te danken aan de nieuwe generatie DC-inverter-ventilatoren.

Je kan de airco bedienen via het toestel zelf of via een afstandsbediening of app.

Benieuwd naar de technische details van de horizontale of verticale airco? Download ze hieronder. 

airco zonder buitenunit estethisch hoogstandje

Voordelen airco zonder buitenunit

De voordelen van onze airco zonder buitenunit :

  1. Je hoeft geen logge buitenunit te plaatsen.
  2. Subtiel en esthetisch design met beperkte onderhoud.
  3. Eenvoudige installatie want het gaat slechts om één toestel.
  4. Het neemt weinig ruimte in beslag en past in jouw interieur dankzij de keuze tussen een verticaal of horizontaal systeem.
  5. Stil vanaf 27 dB.
  6. Bediening mogelijk vanop afstand en via de app. 

Afbetaling van airco met Blauwe Lening

Zit je met een beperkt budget? Geen paniek! Iedereen heeft recht op een frisse woning. Met de Blauwe Lening van Energy Protect kan je deze airco zonder buitenunit op je eigen tempo afbetalen.

Wil jij het hoofd koel houden tijdens de hitte, een warm nest tijdens de winter of luchtventilatie het ganse jaar door? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Een goed verluchte woning met perfecte temperatuur het ganse jaar door is een basiscomfort dat iedereen verdient!

Blijf ook op de hoogte van onze producten en nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram.

airco zonder buitenunit installatie nologo optimized

Plaatsbezoek aanvragen

Wens je een airco zonder buitenunit te plaatsen?

1