De afmetingen van een airco zonder buitenunit

Door de hete zomers en de strenge winters is het soms lastig om de juiste temperatuur te krijgen in jouw woning. Onze airco zonder buitenunit biedt hiervoor de oplossing! Het zorgt voor airconditioning in de zomer, verwarming in de winter en ventilatie het ganse jaar door. Maar wat zijn nu de afmetingen van zo’n airco zonder buitenunit?

Klein maar krachtig

Met onze airco zonder buitenunit hoef je je geen zorgen te maken over gebrek aan ruimte. Deze airco heeft een compacte afmeting en dat is geweldig! Ondanks dat hij zo klein is, blaast hij wel met veel kracht, opdat je woning in een mum van tijd, de juiste temperatuur krijgt. Onze airco zonder buitenunit heeft een beperkt ruimteverlies en past perfect in je interieur, wat wil je nog meer?

airco breed

Blijf genieten van je buitengevel

Het voordeel van onze airco zonder buitenunit is dat hij kleine afmetingen heeft, waardoor hij ook erg esthetisch is. Zo dienen er geen condensoreenheden buitenshuis geïnstalleerd te worden. Deze condensoreenheden of buitenunits nemen veel plaats in. Enkel de ventilatieroosters zijn van buitenaf zichtbaar, wat de airco zonder buitenunit eigenlijk onzichtbaar maakt. Op die manier kan je blijven genieten van je prachtige buitengevel.

Wil jij ook het hoofd koel houden tijdens de zomer, een warm nest tijdens de winter of luchtventilatie het hele jaar door? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.

airco zonder buitenunit onzichtbaar langs buiten

Wat zijn de afmetingen van de airco zonder buitenunit?

De afmetingen verschillen bij een horizontale of verticale airco zonder buitenunit. Bij de horizontale airco is de breedte 103 cm, de hoogte 55 cm en de diepte 16 cm. Als je voor de verticale airco kiest, zijn de afmetingen anders. Dan is de breedte 50 cm, de hoogte 139 cm en de diepte 18 cm.

Voor de afvoer van de lucht zijn er twee roosters die op de muur worden geplaatst. Deze hebben een diameter van 16 cm.

Wil je de afmetingen beter bekijken? Ontdek ze op de afbeeldingen hiernaast.

Hoe werkt een airco zonder buitenunit?

Allereerst is het belangrijk dat een airco zonder buitenunit tegen een buitenmuur wordt gemonteerd. De airco zonder buitenunit voert warme lucht af en zuigt frisse lucht aan via twee muurroosters. Daardoor is een extra buitenunit overbodig. De roosters hebben als afmeting een diameter van 16 cm, hierdoor zijn de roosters zo goed als onzichtbaar. Het afvoeren van warme lucht is essentieel voor de werking van het aircosysteem. Doordat de koelmotor zich in de airco zelf bevindt, heeft de buitenunit van de vaste airco zonder buitenunit een iets grotere afmeting dan de binnenunit van een split airco

airco zonder buitenunit met ventilatie

Energiezuinig en efficiënt:

Een ander voordeel van de airco zonder buitenunit, is dat hij energiezuinig én efficiënt is. Onze airco zonder buitenunit hebben dankzij hun ingebouwde DC-inverter ventilatoren een hoge energie-efficiëntie, en hebben daarmee het A+ energielabel ontvangen. Onze airco’s zonder buitenunit blazen geen binnenlucht zoals bij mobiele airco’s, wat de koelefficiëntie zichtbaar doet verbeteren.

Blijf ook op de hoogte van onze producten en nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram.

airco zonder buitenunit

Plaatsbezoek aanvragen

Wil je in hete zomers en ijzige winters altijd een aangename temperatuur? Wacht niet langer en kies voor één van onze airco’s zonder buitenunit.