Welke airco kopen?

Wens je een airco die jouw woning koelt in de zomer en verwarmt in de winter, maar weet je niet goed welke airco te kopen? Energy Protect heeft voor jou de perfecte airco die past bij je woning, budget en noden.

Airco die past bij jouw interieur

Wat is het toch geweldig als iets efficiënt, compact en mooi kan zijn! Met onze airco’s hoef je je geen zorgen te maken over het esthetisch vlak of ruimtegebrek. Deze airco’s hebben zo'n strak en stijlvol design dat je ze niet hoeft te verbergen voor familie en vrienden. 

Verder kan je een airco zonder buitenunit krijgen in een verticale en een horizontale vorm. De keuze voor een vorm die het best bij jouw interieur past, ligt dus volledig bij jou!

Benieuwd welke airco het best past bij jouw woning? Maak dan een afspraak voor advies op maat.

airco zonder buitenunit 1616149355

Prijs airco's

De prijs voor een airco hangt grotendeels af van:

  • Type airco (airco zonder buitenunit/split airco)
  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Aircotoestel of merk
  • Opkuis na plaatsing

Geen idee welke airco te kopen of wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

split airco

Welke airco kopen: met buitenunit

Weet je niet welke airco te kopen? Heb je een centrale ruimte waardoor je het gros van jouw woning kan koelen met één airco? Kies dan voor een split airco! Deze vaste airco bestaat uit een buitenunit en één of meerdere binnenunits en is een goed alternatief voor een airco zonder buitenunit. Split airco's werken op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits circuleert. Het kan dus aanzien worden als een warmtepompsysteem dat kan koelen én warmen. Split airco’s kunnen dus dienen ter vervanging van centrale verwarming op gas. 

Meer weten over onze airco’s met buitenunit? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website!

energy protect split airco lg 10

Welke airco kopen: zonder buitenunit

Bij de airco zonder buitenunit moeten er geen condensoreenheden buitenshuis geïnstalleerd worden. Deze condensoreenheden of buitenunits nemen veel plaats in en zijn weinig esthetisch. Hierbij wordt enkel langs de buitenzijde van het gebouw twee roosters geplaatst voor de aan- en afvoer van lucht. Dit maakt de airco zonder buitenunit zo goed als onzichtbaar.

De airco zonder buitenunit heeft ook een lager energieverbruik en een stillere werking. De nieuwe geluiddempende materialen zorgen voor een geluidsniveau dat vergelijkbaar is met dat van een airco met buitenunit. Het verminderd energieverbruik is te danken aan de nieuwe generatie DC-inverter ventilatoren

Weet je nog steeds niet welke airco je zou willen kopen? Neem dan eens een kijkje op onze website!

airco zonder buitenunit estethisch hoogstandje

Airco bedienen van op afstand

Een groot voordeel dat je keuze, welke airco je zou kopen, nog moeilijker maakt. Je kan zowel de airco met buitenunit als zonder buitenunit bedienen van op afstand. Zo kan je vanuit je luie zetel de temperatuur regelen met een afstandsbediening of applicatie op je smartphone.

Blijf ook op de hoogte van onze producten en nieuwtjes door ons te volgen op Facebook.

energy protect artcool mirror afstandsbediening

Plaatsbezoek aanvragen

Wil je een aangename temperatuur hebben in je huis, zowel in een hete zomer als in een ijskoude winter? Wacht niet langer en vraag een GRATIS plaatsbezoek aan!

Blijf ook op de hoogte van onze producten en nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram.