Expert in laadpalen

Elektrische auto's zie je steeds meer in het straatbeeld. Rijd je tegenwoordig ook rond met een elektrische auto? Dan schaf je best een laadpaal aan. Een laadpaal laadt tot 10 keer sneller op dan een gewoon stopcontact. Wij kiezen steevast voor laadpalen van een uitstekende kwaliteit.

Zorgeloos elektrisch rijden doe je met een laadpaal van Energy Protect! Wij helpen jou de beste laadpaal uit te kiezen, aangepast aan jouw situatie.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Ik wens ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 3 /3

alfen laadpaal energy protect

Welke laadpaal installeren?

Wil je een laadpaal installeren en weet je niet waarop je moet letten? Wij helpen je verder! Eerst en vooral is het belangrijk om te weten dat niet alle elektrische auto’s dezelfde aansluitingen hebben. Toch speelt dit bij ons geen rol. De stekkers van onze laadpalen zijn nl. compatibel met eender welke elektrische auto. Verder ga je na welk type laadpaal past bij jouw netaansluiting. Er zijn twee types: de 1-fase laadpalen of de 3-fase laadpalen. Goed nieuws, onze laadpalen kunnen zowel 1-fasig als 3-fasig gebruikt worden. Wens je hier meer uitleg over? Aarzel dan zeker niet onze experts te contacteren. Zij helpen je op weg.

alfen eve single s line 1689606151

Een laadpaal thuis?

Waarom een laadpaal thuis laten installeren? Simpelweg omdat een laadpaal de veiligste en snelste keuze is om een elektrische auto thuis op te laden. Veel veiliger dan met een regulier stopcontact.

Zelfs als je je auto kan opladen op het werk, blijft het verstandig om een laadpaal thuis te installeren. Zo hoef je je niet te verplaatsen, waardoor je, zeker in combo met zonnepanelen en een thuisbatterij, fors bespaart.

Nog niet zeker of een laadpaal thuis iets voor jou is? Onze experts zijn steeds bereid om al jouw vragen te beantwoorden.

Laadpalen voor bedrijven

Laadpalen bieden veel voordelen voor jouw bedrijf. Met laadpalen blijf je de concurrentie een stap voor. Zo kan je nieuwe klanten aantrekken die langer blijven en meer uitgeven. Iets wat je omzet serieus ten goede komt! Ook zullen je bestaande klanten, medewerkers en bezoekers met elektrische auto’s je dankbaar zijn. Wacht dus niet langer om te investeren in laadpalen.

alfen laadpaal bedrijven ep 1689679768

Waarom kiezen voor een laadpaal van Energy Protect?

Onze laadpalen zijn:

  • Snel: Ze laden tot wel 10 keer sneller op dan een regulier stopcontact.
  • Veilig: Er is geen kans op oververhitting.
  • Intelligent: Ze houden rekening met lokale energie en de energiebehoeften van je woning.

Laadpalen combineren met zonnepanelen en/of thuisbatterij?

Laadpalen en zonnepanelen, een winnende combo? Absoluut, dankzij het gebruik van zonnepanelen kan je je elektrische auto opladen met groene, zelfopgewekte stroom. Ook is het fiscaal voordelig om je laadpaal te koppelen aan zonnepanelen.

Schaf ook zeker een thuisbatterij aan. Hiermee kan je je overtollige zonne-energie opslaan voor later gebruik. Benieuwd of dit iets voor jou is? Vraag het aan onze experts.

project zonnepanelen 4

Op zoek naar een laadpaal?

Vraag GRATIS een adviesgesprek. 

referenties Group protect