Een stevige basis

Kiezen voor Energy Protect betekent bewust kiezen voor een betrouwbare speler in energie-optimalisatie met vestigingen over heel België.

Energy Protect is een gestructureerd, Belgisch bedrijf dat behoort tot “Group Protect”. Een bedrijvengroep met telkens dezelfde oprichters: Energy Protect, Aqua Protect, Mos Protect en Iso Protect. Group Protect is met meer dan 20 jaar ervaring een absolute expert in de renovatiesector.

Je kan dus rekenen op een financieel stabiele onderneming met jarenlange ervaring. 

Onze missie

Energy Protect is een dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in energie-optimalisatie en hernieuwbare energie. We wensen jouw langdurige partner voor gecontroleerde energieproductie te zijn.

Op basis van onze professionele aanpak garanderen wij klanten innovatieve oplossingen die prijs-kwaliteit optimaal zijn. Wij stellen een correcte dienstverlening voorop waarbij stiptheid, snelheid, properheid, transparantie en respectvolle communicatie centraal staan.

Als groeiende onderneming bieden wij ons team van dynamische medewerkers een stabiele en goed georganiseerde omgeving waar ondersteuning gelinkt wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen.

Group Protect - missie

Onze waarden

Bij alles wat we doen, staat kwaliteit voorop. Wij zijn geprivilegieerd en erkend installateur van zowel airco’s als zonnepanelen. Op deze manier hebben wij in het hele land een goede naam opgebouwd. 

Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector mogen we onszelf ongetwijfeld experts noemen. Technologie staat niet stil. We houden nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen in het oog en trainen onze medewerkers continu om aan deze nieuwe ontwikkelingen te voldoen. Kwaliteit bereik je alleen door een goede voorbereiding, ervaren en gemotiveerde vakmensen, de allerbeste producten en een oplossing op maat voor onze klanten.

Onze klanten staan altijd centraal. Punt.

Bij Group Protect respecteren we de verschillende functies en verantwoordelijkheden die we op ons nemen, wat leidt tot constructieve samenwerking. Ook in onze uitvoering en omgang met het ter beschikking gestelde materiaal en gereedschap.

We kiezen altijd de beste oplossing op basis van de behoeften en wensen van onze klanten.

We volgen marktontwikkelingen op de voet, zodat we klanten steeds de beste oplossing kunnen bieden. Dit maakt ons een trendsetter binnen onze sector.

We zijn een dynamische onderneming met enthousiaste medewerkers die zich voor de volle 100% inzetten om onze ambities te helpen realiseren.

We communiceren altijd op een transparante manier; intern met onze medewerkers en extern met onze klanten, leveranciers en stakeholders. Energy Protect is bijvoorbeeld het enige bedrijf in de sector dat de mogelijkheid biedt om je klantendossier op de voet te volgen.

Ons team

Onze sterke bedrijfscultuur ligt aan de basis van onze groeiende onderneming. We bieden ons team van dynamische medewerkers een stabiele en goed georganiseerde omgeving waar ondersteuning gelinkt wordt aan stimulerende appreciatie, verloning en opleidingen.

Medewerkers kunnen zich volledig ontplooien. Ze krijgen volop kansen om hun eigen sterktes te benutten en hun verbeterpunten aan te scherpen waar nodig.

Energy Protect hecht veel waarde aan diversiteit. Wij appreciëren ieders capaciteiten ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, handicap of seksuele oriëntatie.

Kom jij ons team van dynamische medewerkers versterken?
Bekijk dan snel onze openstaande vacatures

Ons team bij Group Protect

Waarom kiezen voor Energy Protect?

  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • RESCert gecertifieerd installateur
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk en Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Officieel erkend door toonaangevende instanties
gp foto gebouw zwevegem logo energy

Wens je ons je vertrouwen te schenken?

Duizenden tevreden klanten gingen je voor.

Referenties