Expert in airco zonder buitenunit

Een airco zonder buitenunit die de lucht op de juiste temperatuur brengt, zowel tijdens een warme zomer als koude winter, is geen overbodige luxe meer. Vanuit onze jarenlange ervaring in ventilatie kozen we er bewust voor om klanten ook een oplossing te bieden voor warme en koude lucht dankzij onze airco zonder buitenunit.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2 /2

Expert in airco zonder buitenunit

Installatie airco zonder buitenunit

Benieuwd hoe onze airco’s worden geïnstalleerd? Ontdek het in deze video!

Onze airco zonder buitenunit kan op elk type muur worden geïnstalleerd. Weet je niet waar deze het beste past? Geen paniek! Wij laten steeds een expert gratis langskomen om specifieke aanbevelingen te doen voor een installatie op maat van je woning

Installatie airco zonder buitenunit play

Airco in de zomer, verwarming in de winter, ventilatie en ontvochtiging het hele jaar door


Horizontale airco zonder buitenunit

Bij een traditionele airco moeten er condensoreenheden buiten het gebouw geplaatst worden, die enerzijds veel ruimte in beslag nemen en anderzijds weinig esthetisch zijn. Daarom zocht én vond Energy Protect een airco met warmtepomp maar zonder buitenunit. Zo heb je het ganse jaar door de juiste temperatuur en gezonde lucht in huis.

Download de PDF voor meer info over deze horizontale airco.

Verticale airco zonder buitenunit

Past een horizontale airco niet echt bij je interieur? Kies dan voor onze verticale airco zonder buitenunit! Dezelfde voordelen maar in een andere vorm. De keuze voor de airco die het best bij je interieur past, ligt dus geheel bij jou. Benieuwd welke airco het best past bij je woning? Maak dan snel een afspraak voor advies op maat.

Download de PDF voor meer info over deze verticale airco.

verticale airco

Onzichtbaar van buitenaf, doeltreffend van binnen

airco onzichtbaar van buitenaf

Energiezuinig en esthetisch hoogstandje

De airco zonder buitenunit combineert esthetisch topdesign met energiezuinig verbruik. Dankzij de nieuwe generatie DC-inverter ventilatoren kregen onze airco’s zonder buitenunit het A+ label.

Daarnaast neemt de airco zonder buitenunit niet veel ruimte in beslag. Ontdek de afmetingen op de afbeeldingen. 

Airco met of zonder condens vernevelaar

Een airco produceert van nature condensatie in de verwarmingsmodus. Condens is moeilijk te verwijderen. In sommige gevallen wordt er standaard een afvoerleiding geplaatst om het condenswater af te voeren. De beste oplossing vormt echter de condens vernevelaar, of "Nebulizer".

Dankzij dit innovatieve systeem wordt het condenswater tot microscopische kleine druppeltjes verstoven door een microventilator en naar buiten afgevoerd.

De vernevelaar kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. 

Nebulizer

Getuigenis airco zonder buitenunit

“De plaatsing van de twee airco's is prima verlopen. Prachtig werk van het team dat de airco’s heeft geplaatst en uiteraard zijn we extra tevreden over de ultrasnelle levering en installatie, zeker met de voorspelde temperaturen. De twee toestellen voldoen volledig aan onze verwachtingen.”

-Familie Dubois uit Halle

Airco zonder buitenunit met ventilatie en ontvochtiging

In de afgelopen jaren zijn particulieren en masse beginnen isoleren. Betere ramen, dakisolatie, spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie... Daardoor kan de overtollige lucht moeilijk naar buiten waardoor schimmels en condens vrij spel krijgen.

Isolatie en ventilatie gaan nochtans hand in hand. Daarom heeft onze airco een extra ventilerende functie, als aanvulling op je bestaand ventilatiesysteem. Het is namelijk een all-in-one klimatisatie die zowel kan ventileren, ontvochtigen én verkoelen of verwarmen: geen twee maar vier vliegen in één klap!

Maar waarvoor dient ontvochtiging precies? Onze airco’s zullen tijdens het koelen ook de binnenlucht ontvochtigen. Hiermee wordt een klamme, warme ruimte vermeden. Dit is voordelig voor zowel de aanwezige mensen als apparatuur.

Airco zonder buitenunit met ventilatie en ontvochtiging

Prijs airco zonder buitenunit

De prijs voor de airco zonder buitenunit is sterk afhankelijk van:

  • Aircotoestel of merk
  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Opkuis na plaatsing

Wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

Prijs airco zonder buitenunit

Wij kiezen voor kwaliteit

Group Protect, het moederbedrijf van Energy Protect, beschikt over het Construction Quality-label. Dit is het op maat van de bouwsector gemaakt alternatief voor de ISO-normen. Administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid zijn de belangrijkste pijlers ervan.

Zoals je kan zien, gaan wij verder dan enkel het aanbieden van een airco zonder buitenunit op maat van jouw woning.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

  • Er niet voor terugdeinzen om hun klanten bikkelharde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
  • Hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
  • Succes niet zien als een eindbestemming, maar als een logisch gevolg van een doorgedreven beleid dat in het teken staat van kwaliteit.

Construction Quality maakt deel uit van het WTCB. Meer info vind je terug op www.constructionquality.be en www.wtcb.be

Construction Quality-label logo

Technische dienst en onderhoud

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

technische dienst

Blauwe Lening

Iedereen heeft recht op een frisse woning in de zomer, een warme in de winter en een gezonde woning het hele jaar door. Energy Protect probeert hieraan steeds bij te dragen. Niet alleen door haar doorgedreven expertise in airconditioning, maar ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Hierdoor kan iedereen een airco zonder buitenunit laten installeren op zijn of haar ritme.

blauwe lening - airco zonder buitenunit

Liever een split airco?

Neem dan zeker eens een kijkje op onderstaande pagina.

Ook het hoofd koel houden tijdens de hitte?

Vraag GRATIS een adviesgesprek.

referenties