Exclusief voor leden Gezinsbond – 5% spaarkorting

RUIM ASSORTIMENT AAN AIRCO’S

Te warm in de zomer en te koud in de winter? Onze airco’s bezorgen je het ganse jaar door een aangenaam binnenklimaat. Je kan kiezen uit een ruim assortiment aan monoblocks en split airco's. Voor iedere situatie hebben we de juiste airco.

Nog niet overtuigd? Als lid van de Gezinsbond krijg je een extra spaarkorting bij de aankoop van een airco. Concreet betekent dit dat je 5% van de waarde van het contract krijgt op je gezinsbondlidkaart.

Neem vandaag vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

energy protect airco campagnebeeld gezinsbond 1652955820

Maak hier een afspraak en geniet van de gezinsbondkorting

Vragen?
Bel ons 0800/97 467

Deze spaarkorting is niet cumuleerbaar met andere acties van partners van Energy Protect. De spaarkorting wordt enkel toegekend indien via het contactformulier op www.energyprotect.be/nl/gezinsbond een aanvraag werd gedaan.

Waarom een airco installeren?

Door een airco te installeren bekom je een ideaal binnenklimaat. Dit zowel in de zomer als winter. Onze airco’s kunnen koelen, verwarmen en ventileren. Op deze manier hoef je geen apart ventilatiesysteem te installeren of verwarmingssysteem te gebruiken. Lekker handig toch?

energy protect split airco lg

Waarom een airco installatie combineren met zonnepanelen?

Sinds 2021 bestaat het systeem van de terugdraaiende teller niet meer. Het is nu interessanter om energie te verbruiken op het moment dat je zonnepanelen energie opleveren. Ben je niet thuis overdag? Geen nood! Je kan je woning koelen of verwarmen via de airco. Zo is er ’s avonds een aangename temperatuur in huis. Dit is meteen ook de reden waarom je een airco perfect kan combineren met je zonnepanelen installatie.

energy protect zonnepanelen 2

Energy Protect, jouw energie-expert

De airco's van Energy Protect bieden verkoeling in de zomer en verwarming in de winter. Overigens zorgen ze voor ventilatie het hele jaar door.
Naast airconditioning voorzien wij jouw woning ook van groene energie door middel van zonnepanelen en een thuisbatterij. Rijd je elektrisch? Ook voor laadpalen kun je bij ons terecht.

Waarom voor Energy Protect kiezen?

  • Maakt deel uit van Group Protect samen met Aqua Protect, Mos Protect en Iso Protect
  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar bij Group Protect
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • RESCert gecertifieerd installateur
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Wij gaan voor transparante communicatie, je kan op elk moment jouw online klantendossier raadplegen
iso protect sundae17