Geniet van 5% spaarkorting bij aankoop van een airco

Denk je eraan een airco in huis te halen? Laat hem dan installeren door Energy Protect! Want als lid van de Gezinsbond geniet je van extra spaarkorting bij aankoop van jouw airco. Concreet wordt er 5% van het totale aankoopbedrag op je gezinsbondlidkaart gezet in de vorm van korting. Die korting kan je dan gebruiken bij een volgende aankoop.

dsc 9731

Maak hier een afspraak en geniet van de gezinsbondkorting

Vragen? Bel ons op 0800/97 467

 

Deze spaarkorting is niet cumuleerbaar met andere acties van partners van Energy Protect. De spaarkorting wordt enkel toegekend als je ze aanvraagt via het contactformulier op www.energyprotect.be/nl/gezinsbond-airco/

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 2 /2

Waarom een airco installeren?

Dankzij een airco geniet je 24/7 van een aangenaam binnenklimaat. Dit zowel in de zomer als in de winter. Want wist je dat onze airco's naast koelen ook kunnen verwarmen en ventileren? Op die manier heb je geen apart ventilatie- of verwarmingssysteem nodig! Lekker handig toch?

energy protect split airco lg

Waarom een airco installatie combineren met zonnepanelen?

Sinds 2021 bestaat het systeem van de terugdraaiende teller niet meer. Het is nu interessanter om energie te verbruiken op het moment dat je zonnepanelen energie opleveren. Ben je niet thuis overdag? Geen nood! Je kan je woning koelen of verwarmen via de airco. Zo geniet je ’s avonds van een aangename temperatuur in huis. Dit is meteen ook de reden waarom je een airco perfect kan combineren met je zonnepaneleninstallatie. Geniet nu van 5% spaarkorting bij aankoop van zonnepanelen.

energy protect zonnepanelen 2

Nóg meer spaarkorting dankzij Energy Protect!

Energy Protect is jouw energie-expert. Met onze jarenlange ervaring in energie-optimalisatie en hernieuwbare energie kunnen we jouw woning naast airconditiong ook van zonnepanelenwarmtepompboilersthuisbatterijen en laadpalen voorzien. Het leuke? Ook bij de aankoop van zonnepanelen, warmtepompboilers, thuisbatterijen en laadpalen van Energy Protect krijg je extra spaarkorting op je gezinsbondlidkaart. Grijp je kans!

Waarom voor Energy Protect kiezen?

  • Maakt deel uit van Group Protect samen met Aqua Protect, Mos Protect en Iso Protect
  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar bij Group Protect
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • RESCert gecertifieerd installateur
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Wij gaan voor transparante communicatie, je kan op elk moment jouw online klantendossier raadplegen
iso protect sundae17