Geniet van extra spaarkorting als lid van de Gezinsbond

Als lid van de Gezinsbond geniet je van extra spaarkorting bij Energy Protect. Bij elke aankoop krijg je een deel van het totale aankoopbedrag op je gezinsbondkaart in de vorm van korting. Die korting kan je dan gebruiken bij een volgende aankoop bij een van de partners van de Gezinsbond. Ontdek hieronder al onze acties!

energy protect en gezinsbond geniet van spaarkorting

Maak hier een afspraak en geniet van de gezinsbondkorting

Vragen? Bel ons op 0800/97 467

Deze spaarkorting is niet cumuleerbaar met andere acties van partners van Energy Protect. De spaarkorting wordt enkel toegekend als je ze aanvraagt via het contactformulier op www.energyprotect.be/nl/gezinsbond/.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 2 /2

Airco's met spaarkorting

Dankzij onze airco's geniet je het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Onze airco's hebben nu eenmaal vele talenten. Zo kunnen ze koelen, verwarmen én ventileren. Als klap op de vuurpijl doen ze dat ook nog eens uiterst energiezuinig. Ontdek ons assortiment! 

energy protect split airco lg

Zonnepanelen met spaarkorting

Energiezuinig en duurzaam wonen is belangrijker dan ooit! Met zonnepanelen op je dak geniet je van een mooie portie gratis, groene energie die je meteen kan gebruiken. Maak je huis helemaal futureproof dankzij ons gamma zonnepanelen.

energy protect zonnepanelen 2

Warmtepompboilers met spaarkorting

Dankzij onze warmtepompboilers geniet je 24/7 van warm sanitair water. Onze warmtepompboilers werken voor 75% op energie uit hernieuwbare bronnen. Daardoor ligt het verbruik van de warmtepompboiler tot 3/4 lager en het rendement tot 3 keer hoger dan een klassieke, elektrische boiler. Ontdek ons assortiment! 

Energy Protect - warmtepompboiler

Thuisbatterijen met spaarkorting

Dankzij onze thuisbatterijen sla je al je opgewekte energie op voor later gebruik. Wil je nóg slimmer omgaan met je energie? Met onze slimme thuisbatterijen wordt je energie enkel ingezet op de voordeligste momenten én verkoop je je energieoverschotten. Ontdek ons gamma thuisbatterijen en slimme thuisbatterijen.

energy protect batteries domestiques

Laadpalen met spaarkorting

Een must-have voor iedereen die met een elektrische auto rijdt! Kom nooit meer met een lege autobatterij te zitten dankzij onze slimme laadpalen. Ontdek ze allemaal!

laadpaal voor thuis energy protect

Energy Protect, jouw energie-expert

Energy Protect is een vaste waarde binnen energie-optimalisatie en hernieuwbare energie. Met ons ruim gamma airconditiongzonnepanelenwarmtepompboilers, thuisbatterijen en laadpalen toveren we je huis in no time om in een warme en energiezuinige thuis.

Waarom voor Energy Protect kiezen?

  • Maakt deel uit van Group Protect samen met Aqua Protect, Mos Protect en Iso Protect
  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar bij Group Protect
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • RESCert gecertifieerd installateur
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Wij gaan voor transparante communicatie, je kan op elk moment jouw online klantendossier raadplegen
iso protect sundae17