Geniet van €35 spaarkorting bij aankoop van een laadpaal

Rijd je elektrisch? En wil je graag je auto ook thuis kunnen opladen? Ga dan voor een laadpaal van Energy Protect! Want als lid van de Gezinsbond geniet je van extra spaarkorting bij aankoop van een laadpaal van Energy Protect. Concreet wordt er €35 van het totale aankoopbedrag op je gezinsbondlidkaart gezet in de vorm van korting. Die korting kan je dan gebruiken bij een volgende aankoop.

laadpaal voor thuis energy protect

Maak hier een afspraak en geniet van de gezinsbondkorting

Vragen? Bel ons op 0800/97 467

 

Deze spaarkorting is niet cumuleerbaar met andere acties van partners van Energy Protect. De spaarkorting wordt enkel toegekend als je ze aanvraagt via het contactformulier op deze pagina.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3 /3

Onze laadpalen

Rijd zorgeloos rond met je elektrische auto dankzij de laadpalen van Energy Protect! Onze laadpalen laden tot wel 10 keer sneller op dan een regulier stopcontact, zijn bestand tegen oververhitting, zijn compatibel met élke auto en zetten je energie op een efficiënte manier in. 

Waarom een laadpaal installeren?

Je elektrische auto opladen met een laadpaal is veel veiliger en sneller dan met een regulier stopcontact. Ook als je je auto op het werk kan opladen, blijft een eigen laadpaal bij jou thuis een echte meerwaarde. Zo hoef je je niet te verplaatsen en kom je nooit zonder een lege batterij te zitten.

energy protect laadpaal2

Een laadpaal combineren met zonnepanelen en een thuisbatterij?

Dankzij de gouden combinatie van een laadpaal en zonnepanelen kan je fors besparen. Zo kan je je auto opladen met je eigen opgewekte zonne-energie en hoef je niet alles van het elektriciteitsnet te halen. 

Ook een thuisbatterij is een uitstekend idee bij de aanschaf van een laadpaal! Je overtollige zonne-energie kan je dan opslaan in je thuisbatterij voor later gebruik, bijvoorbeeld om je auto mee op te laden.

energy protect zonnepanelen 2

Nóg meer spaarkorting dankzij Energy Protect!

Energy Protect is jouw energie-expert. Met onze jarenlange ervaring in energie-optimalisatie en hernieuwbare energie kunnen we jouw woning naast een laadpaal ook van airconditiongzonnepanelen, een warmtepompboiler of een thuisbatterij voorzien. Het leuke? Ook bij de aankoop van airco's, zonnepanelen, warmtepompboilers en thuisbatterijen van Energy Protect krijg je extra spaarkorting op je gezinsbondlidkaart. Grijp je kans!

Waarom voor Energy Protect kiezen?

  • Maakt deel uit van Group Protect samen met Aqua Protect, Mos Protect en Iso Protect
  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar bij Group Protect
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • RESCert gecertifieerd installateur
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Wij gaan voor transparante communicatie, je kan op elk moment jouw online klantendossier raadplegen
iso protect sundae17