Geniet van €100 spaarkorting bij aankoop van een warmtepompboiler

Ben je van plan een warmtepompboiler in huis te halen? Laat hem dan installeren door Energy Protect! Want als lid van de Gezinsbond geniet je van extra spaarkorting bij aankoop van een warmtepompboiler. Concreet wordt er €100 van het totale aankoopbedrag op je gezinsbondlidkaart gezet in de vorm van korting. Die korting kan je dan gebruiken bij een volgende aankoop.

energyprotect thermor warmtepompboiler

Maak hier een afspraak en geniet van de gezinsbondkorting

Vragen? Bel ons op 0800/97 467

 

Deze spaarkorting is niet cumuleerbaar met andere acties van partners van Energy Protect. De spaarkorting wordt enkel toegekend als je ze aanvraagt via het contactformulier op deze pagina.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 2 /2

Onze warmtepompboilers

De warmtepompboilers van Energy Protect zijn Smart Grid Ready, dragen het energielabel A+ én zijn uiterst compact voor installatie. Ontdek hier alle details over onze warmtepompboilers.

Waarom een warmtepompboiler installeren?

Dankzij een warmtepompboiler geniet je 24/7 van warm sanitair water, weer of geen weer! Omdat hij tot 3/4 van zijn nodige energie uit de gratis omgevingslucht haalt, verbruikt de warmtepompboiler een pak minder energie dan de klassieke boilers. 

Energy Protect - warmtepompboiler

Waarom een warmtepompboiler combineren met zonnepanelen?

Van alle energie die een warmtepompboiler nodig heeft om je water op te warmen, haalt hij 75% rechtstreeks uit de omgevingslucht. Als je zonnepanelen hebt liggen, kan je de overige 25% aanvullen met opgewekte energie van je zonnepanelen. Zo val je voor 100% terug op groene, hernieuwbare energie. Zo verlaag je zowel je ecologische voetafdruk als je energiefactuur. Geniet nu van 5% spaarkorting bij aankoop van een warmtepompboiler.

energy protect zonnepanelen 2

Nóg meer spaarkorting dankzij Energy Protect!

Energy Protect is jouw energie-expert. Met onze jarenlange ervaring in energie-optimalisatie en hernieuwbare energie kunnen we jouw woning naast een warmtepompboiler ook van airconditiongzonnepanelen, thuisbatterijen/ en laadpalen voorzien. Het leuke? Ook bij de aankoop van airco's, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen van Energy Protect krijg je extra spaarkorting op je gezinsbondlidkaart. Grijp je kans!

Waarom voor Energy Protect kiezen?

  • Maakt deel uit van Group Protect samen met Aqua Protect, Mos Protect en Iso Protect
  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar bij Group Protect
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • RESCert gecertifieerd installateur
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Wij gaan voor transparante communicatie, je kan op elk moment jouw online klantendossier raadplegen
iso protect sundae17