Geniet van €100 spaarkorting bij aankoop van zonnepanelen

Overweeg je zonnepanelen op je dak te leggen? Laat ze dan installeren door Energy Protect! Want als lid van de Gezinsbond geniet je van extra spaarkorting bij aankoop van jouw zonnepanelen. Concreet wordt er €100 van het totale aankoopbedrag op je gezinsbondlidkaart gezet in de vorm van korting. Die korting kan je dan gebruiken bij een volgende aankoop.

energy protect zonnepanelen in combinatie met warmtepompboiler

Maak hier een afspraak en geniet van de gezinsbondkorting

Vragen? Bel ons op 0800/97 467

 

Deze spaarkorting is niet cumuleerbaar met andere acties van partners van Energy Protect. De spaarkorting wordt enkel toegekend als je ze aanvraagt via het contactformulier op deze pagina.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3 /3

Ontdek ons zonnepanelen assortiment

Waarom zonnepanelen installeren?

Met de stijgende energieprijzen en de opwarming van de aarde in het achterhoofd, zijn zonnepanelen altijd een goed idee! Dankzij zonnepanelen kan je zelf groene, gratis energie opwekken en meteen gebruiken. Zo verlaag je niet alleen je energiefactuur, maar ook je ecologische voetafdruk. Win-win! Benieuwd wat zonnepanelen je kunnen opbrengen? Ontdek hieronder alles over het rendement!

Energy Protect - zonnepanelen

Benut al je energie door zonnepanelen te combineren met een thuisbatterij

Sinds 2021 bestaat het systeem van de terugdraaiende teller niet meer. Het is nu interessanter om energie te verbruiken op het moment dat je zonnepanelen energie opleveren. Ben je niet thuis overdag? Geen nood! Je kan je overtollige energie opslaan in een thuisbatterij tot je ze nodig hebt. Zo verhoog je je zelfconsumptie en verlaag je je injectie in het net. 

Energy Protect - thuisbatterij

Nóg meer spaarkorting dankzij Energy Protect!

Energy Protect is jouw energie-expert. Met onze jarenlange ervaring in energie-optimalisatie en hernieuwbare energie kunnen we jouw woning naast zonnepanelen ook van airconditioningwarmtepompboilersthuisbatterijen en laadpalen voorzien. Het leuke? Ook bij aankoop van airco's, warmtepompboilers, thuisbatterijen en laadpalen van Energy Protect krijg je extra spaarkorting op je gezinsbondlidkaart. Grijp je kans!

Waarom voor Energy Protect kiezen?

  • Maakt deel uit van Group Protect samen met Aqua Protect, Mos Protect en Iso Protect
  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar bij Group Protect
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • RESCert gecertifieerd installateur
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Wij gaan voor transparante communicatie, je kan op elk moment jouw online klantendossier raadplegen
iso protect sundae17