Geniet van €100 spaarkorting bij aankoop van een thuisbatterij

Wil je het rendement van je zonnepanelen naar een hoger niveau tillen met een thuisbatterij? Ga dan voor een thuisbatterij van Energy Protect! Want als lid van de Gezinsbond geniet je van extra spaarkorting bij aankoop van een laadpaal van Energy Protect. Concreet wordt er €100 van het totale aankoopbedrag op je gezinsbondlidkaart gezet in de vorm van korting. Die korting kan je dan gebruiken bij een volgende aankoop.

energy protect batteries domestiques

Maak hier een afspraak en geniet van de gezinsbondkorting

Vragen? Bel ons op 0800/97 467

 

Deze spaarkorting is niet cumuleerbaar met andere acties van partners van Energy Protect. De spaarkorting wordt enkel toegekend als je ze aanvraagt via het contactformulier op deze pagina.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Bezorg me ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren

Stap 3 /3

Onze thuisbatterijen

Dankzij de slimme thuisbatterijen van Energy Protect benut je maximaal al je opgewekte zonne-energie, waardoor je nog meer kan besparen! We werken enkel samen met de betrouwbaarste spelers binnen de thuisbatterijmarkt, zoals StorEdge, SMA, LG en BYD. Ontdek ze allemaal!  

Waarom een thuisbatterij installeren?

Heb je zonnepanelen liggen? En ben je niet vaak thuis op het moment dat je panelen het meest energie opwekken? Dan is een thuisbatterij de perfecte aanvulling! Je overtollige energie sla je gewoon op in de batterij en gebruik je wanneer jij het wil. Zo maximaliseer je je zelfconsumptie en minimaliseer je je injectie in het net. 

zonnepanelen plaatsen energy protect 1661435113

Nóg meer spaarkorting dankzij Energy Protect!

Energy Protect is jouw energie-expert. Met onze jarenlange ervaring in energie-optimalisatie en hernieuwbare energie kunnen we jouw woning naast een thuisbatterij ook van airconditiongzonnepanelen, een warmtepompboiler of een laadpaal voorzien. Het leuke? Ook bij de aankoop van airco's, zonnepanelen, warmtepompboilers en laadpalen van Energy Protect krijg je extra spaarkorting op je gezinsbondlidkaart. Grijp je kans!

Waarom voor Energy Protect kiezen?

  • Maakt deel uit van Group Protect samen met Aqua Protect, Mos Protect en Iso Protect
  • Onmiskenbare expertise met zo’n 5000 werven per jaar bij Group Protect
  • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor
  • RESCert gecertifieerd installateur
  • Nationaal actief met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
  • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieks-en installatiegarantie
  • Wij gaan voor transparante communicatie, je kan op elk moment jouw online klantendossier raadplegen
iso protect sundae17