Split airco verwarming?

Airco en verwarming in 1? Dit is mogelijk met onze split airco met verwarming. Deze airco kan zowel koelen in de zomer als verwarmen in de winter. Zo heb je steeds een aangename temperatuur in huis!

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2/2

Split airco met verwarming

Een split airco met verwarming: hoe werkt het?

De binnenunit zuigt lucht aan en blaast deze gekoeld of verwarmd terug uit. Bij koeling wordt warmte uit de binnenlucht verwijderd en via het koudemiddel naar de buitenunit gestuurd, waar overtollige warmte vrijkomt. Bij verwarming werkt dit net andersom. De warmte wordt onttrokken aan de buitenlucht, tot 75%. Als gevolg hiervan wordt slechts 25% van de warmte opgewekt uit elektriciteit, waardoor het een energiezuinige bron van warmte is.

Werking van een split airco

Soorten split airco’s met verwarming: Single split

De single split met verwarming bevat logischerwijze één binnenunit en één buitenunit. Het wordt vooral gebruikt voor het koelen en verwarmen van één centrale ruimte. Vandaar dat dit voornamelijk in slaapkamers of zolders wordt geplaatst. Bij single splits met verwarming kan je kiezen uit wand-, vloer of plafondmodellen. Verkrijgbaar in lichte of zware uitvoeringen.

Single split met verwarming

Soorten split airco’s met verwarming: Multi split

Met een multi split kan je meerdere ruimtes tegelijkertijd koelen of verwarmen. Bij een multi split met verwarming zijn verschillende binnenunits aangesloten op één enkele buitenunit. Dit biedt als voordeel dat je de individuele instelmogelijkheden per kamer niet verliest. Het is dus perfect mogelijk om overdag te verwarmen in de woonkamer en s ’nachts in de slaapkamer. Ook neemt een multi split minder ruimte in beslag in vergelijking met twee afzonderlijke splitsystemen. Verkrijgbaar in wand-, vloer-, plafond-, cassette- of kanaalmodellen.

Multi split met verwarming

Prijs split airco met verwarming

De prijs voor een split airco met verwarming, wordt bepaald door:

  • Aircotoestel of merk
  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Opkuis na plaatsing

Een split airco met verwarming gewenst? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan.

Prijs split airco met verwarming

Wij kiezen voor kwaliteit

Group Protect, het moederbedrijf van Energy Protect, beschikt over het Construction Quality-label. Dit is het op maat van de bouwsector gemaakt alternatief voor de ISO-normen. Administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid zijn de belangrijkste pijlers ervan.

Zoals je kan zien, gaan wij verder dan enkel het aanbieden van split airco’s op maat van jouw woning.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

  • Er niet voor terugdeinzen om hun klanten bikkelharde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
  • Hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
  • Succes niet zien als een eindbestemming, maar als een logisch gevolg van een doorgedreven beleid dat in het teken staat van kwaliteit.

Construction Quality maakt deel uit van het WTCB. Meer info vind je terug op www.constructionquality.be en www.wtcb.be

Construction Quality-label

Split airco met verwarming: technische dienst en onderhoud

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Split airco met verwarming: technische dienst en onderhoud

Blauwe Lening

Iedereen heeft recht op een koele woning in de zomer, een warme in de winter en een gezonde woning doorheen het jaar. Energy Protect probeert hieraan bij te dragen. Dit door haar doorgedreven expertise in airconditioning, maar ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Een financiële formule die maakt dat iedereen op zijn of haar ritme een split airco met verwarming kan kopen.

blauwe lening - split airco

Liever een airco zonder buitenunit met verwarming?

Neem dan zeker eens een kijkje op onderstaande pagina.

Liever een airco zonder buitenunit?

Je huis verwarmen met een split airco?

Aarzel niet om een GRATIS adviesgesprek aan te vragen. Onze experts helpen je op weg! 

Referenties Group Protect