Verwarmen met airco zonder buitenunit in de winter

Onze airco zonder buitenunit met verwarming biedt comfort het hele jaar door. Tijdens de warme zomers alsook de koude winters wordt de lucht op de juiste temperatuur gebracht. Dit allemaal dankzij de airco van Energy Protect.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2 /2

airco zonder buitenunit met verwarming

Plaatsing airco zonder buitenunit met verwarming

Ben je benieuwd hoe de deskundigen van Energy Protect deze airco zonder buitenunit met verwarming plaatsen in jouw woning? Bekijk ons filmpje.

Het is mogelijk om onze airco zonder buitenunit met verwarming op elk type muur te plaatsen. Heb je wel plaats om ons model in je huis te zetten? Energy Protect stuurt telkens een expert langs om zo een duidelijk voorstel, aangepast aan elke klant, te kunnen opmaken.

plaatsing airco zonder buitenunit met verwarming play

Verwarming in de winter, airco in de zomer, ventilatie en ontvochtiging het hele jaar door.

Horizontale airco zonder buitenunit met verwarming

Een airco zonder buitenunit met verwarming is te vinden bij Energy Protect. Hiermee kunnen we je de juiste temperatuur en gezonde lucht garanderen in de woning, zowel in de winter als in de zomer.

Download de PDF om meer informatie te vernemen over deze horizontale airco zonder buitenunit met verwarming. 

horizontale airco zonder buitenunit met verwarming

Verticale airco zonder buitenunit met verwarming

Dezelfde comfortabele temperaturen zoals bij de horizontale airco, maar in een andere vorm gegoten. Jij beslist welk model het best in jouw huis past.

Download de PDF om meer informatie te vernemen over deze verticale airco zonder buitenunit met verwarming. 

verticale airco zonder buitenunit met verwarming

Energiezuinig esthetisch hoogstandje

Onze airco zonder buitenunit met verwarming combineert een energiezuinig verbruik met een esthetisch topontwerp.

Airco’s zonder buitenunit met verwarming zijn een primeur binnen Energy Protect. Ze hebben een A+ label gekregen dankzij hun nieuw ingebouwde DC-inverter ventilatoren.

Beide hierboven vernoemde modellen zijn compact en passen in zo goed als elk huis. De afmetingen kan je in de afbeeldingen terugvinden.

Airco mét of zonder condens vernevelaar

Een airco produceert van nature uit condensatie terwijl het in de verwarmingsmodus staat. Deze condens wordt opgevangen in een buisje en druppelsgewijs naar buiten afgevoerd.

Het is mogelijk om een supplementaire condens vernevelaar, ook gekend als Nebulizer, te installeren. Met dit innovatieve systeem wordt de condens verstuift tot microscopisch kleine druppels en vervolgens naar buiten afgevoerd.

Condens vernevelaar

Getuigenis airco zonder buitenunit met verwarming

“Graag laten wij u weten dat de plaatsing van de twee airco's prima verlopen is. Prachtig werk van het team dat de airco’s heeft geplaatst en uiteraard zijn we extra tevreden over de ultra snelle levering en installatie, zeker met de voorspelde temperaturen. De twee toestellen voldoen volledig aan onze verwachtingen.”

-Familie Dubois uit Halle

Airco zonder buitenunit met verwarming, ventilatie en ontvochtiging

Isolatie van woningen is de laatste jaren in trek. Onder isoleren verstaan we: betere spouwmuurisolatie, dakisolatie of zoldervloerisolatie. Dit kan ervoor zorgen dat er, bij afwezigheid van een ventilatiesysteem met een hoog rendement, overtollige lucht in huis blijft hangen. Dit kan leiden tot schimmel- en condensatieproblemen.

Isolatie en ventilatie gaan dus hand in hand. Daarom heeft onze airco een extra ventilerende functie, als aanvulling op je bestaand ventilatiesysteem. Het is namelijk een all-in-one klimatisatie die zowel kan ventileren, ontvochtigen én verkoelen of verwarmen: geen twee maar vier vliegen in één klap!

Waar is ontvochtiging precies nuttig voor? Tijdens het koelen zal een airco ook de binnenlucht ontvochtigen, waardoor een klamme en warme ruimte vermeden wordt. Dit brengt voordelen met zich mee voor zowel de apparatuur als de aanwezige mensen.

airco met ventilatie

Kostprijs airco zonder buitenunit met verwarming

De prijs voor deze airco zonder buitenunit met verwarming hangt af van verschillende elementen:

  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Aircotoestel
  • Opkuis na plaatsing

Wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan ook zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan. 

airco zonder buitenunit met verwarming

Airco en zonnepanelen

Sinds 2021 bestaat het systeem van de terugdraaiende teller niet meer. Het is nu interessanter om energie te verbruiken op het moment dat je zonnepanelen energie opleveren. Ben je niet thuis overdag? Geen nood! Je kan je woning verwarmen via de airco met de verwarmingsmodus. Zo is er ’s avonds een aangename temperatuur in huis.

img 20200910 wa0001 verkleint

Airco zonder buitenunit met verwarming: onderhoud en technische dienst

Steeds bij jou in de buurt. Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

airco zonder buitenunit met verwarming technische dienst

Blauwe Lening voor onze airco zonder buitenunit met verwarming

Iedereen heeft recht op een gezellige warmte in huis, maar de financiële middelen ontbreken momenteel? Geen zorgen. Bij Energy Protect krijgt iedereen de mogelijkheid tot een warm nest. Fleurt de airco zonder buitenunit met verwarming jou ook op? Dankzij de Blauwe Lening kan je een airco zonder buitenunit met verwarming plaatsen en op eigen ritme betalen.

Blauwe lening

Liever een split airco met verwarming?

Neem dan zeker eens een kijkje op onderstaande pagina.

energy protect airco standardplus

Wil jij ook genieten van onze airco zonder buitenunit met verwarming?

Vraag een GRATIS adviesgesprek aan.

tevreden klanten