De airco met buitenunit

Ben je het zweten tijdens de zomer en het bevriezen tijdens de winter ook beu? Wil je meerdere kamers koelen of verwarmen? Waar wacht je dan nog op en koop een airco met buitenunit bij Energy Protect! Waarom een airco met buitenunit in huis halen? Simpelweg omdat een airco met buitenunit zorgt voor een aangename temperatuur in je woning. 

Waarom een airco met buitenunit?

Nood aan een airco die een centrale ruimte in je woning kan koelen en verwarmen? De oplossing: onze airco met buitenunit. Deze vaste airco met buitenunit bestaat uit één buitenunit en één of meerdere binnenunits en is een goed alternatief voor de airco’s zonder buitenunit.

Onze airco’s met buitenunit werken op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits circuleert. Het kan dus beschouwd worden als een warmtepompsysteem dat kan koelen en verwarmen. Hierdoor kunnen airco’s met buitenunit, centrale verwarmingssystemen op gas vervangen.

Wens je toch een airco zonder buitenunit?

energy protect buitenunit deluxe

Airco met buitenunit: single split

De eerste airco met buitenunit wij aanbieden, is de single split. Dit is de meest voorkomende airco en bestaat, zoals het woord het al zegt, uit één binnenunit en één buitenunit. Dit systeem is uiterst geschikt voor het koelen en verwarmen van een centrale ruimte. Te verkrijgen in wand-, vloer- en plafondmodellen in lichte of zware uitvoering.

energy protect split airco lg 9

Airco met buitenunit: multi split

De tweede airco met buitenunit die je bij ons kan kopen, is de multi split. Deze is ideaal om meerdere ruimtes tegelijkertijd te koelen en te verwarmen. Bij een multi split worden meerdere binnenunits (met of zonder verschillende capaciteiten) aangesloten op één enkele buitenunit. Het voordeel hiervan is dat je de verschillende instelmogelijkheden per kamer niet kwijtraakt. Zo kan je overdag verkoeling zoeken in de keuken of woonkamer en ’s nachts in je slaapkamer. In tegenstelling tot twee afzonderlijke split-systemen, neemt een multi split airco ook minder ruimte in beslag. Deze airco met buitenunit is verkrijgbaar in wand-, vloer-, plafond-, cassette- of kanaalmodellen.

energy protect deluxe hd 2

Airco met buitenunit: prijs

De prijs wordt grotendeels bepaald door:

  • Aircotoestel of merk
  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Opkuis na plaatsing

Op zoek naar een airco met buitenunit op maat van jouw woning? Wacht niet langer en vraag zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

energy protect airco standard plus

Geef iedereen een kans met de Blauwe Lening

Iedereen heeft recht op een koel huis in de zomer, een warm huis in de winter en een gezond huis het hele jaar door. Energy Protect zet zich altijd in om hieraan bij te dragen. Niet alleen vanwege onze uitgebreide expertise op het gebied van airco’s. Ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Die zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen tempo een airco met buitenunit kan kopen.

Blijf ook op de hoogte van onze producten en nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram.

blauwe lening achtergr

Plaatsbezoek aanvragen

Droom jij ook van het ideale wooncomfort, in de zomer als in de winter? Dat kan! De volgende hittegolf staat ongetwijfeld al voor de deur, dus wacht niet te lang met het aanschaffen van een airco met buitenunit bij Energy Protect.