Airco zonder buitenunit geeft een nieuwe touch aan jouw woonkamer

Een airco zonder buitenunit in je woonkamer die de lucht op de juiste temperatuur brengt, is geen overbodige luxe meer. Wens je ook verkoeling in de zomer, verwarming in de winter en ventilatie het hele jaar door? Een airco die tegelijkertijd mooi is en één is met je interieur? Dan is de airco zonder buitenunit de perfecte oplossing voor in je woonkamer. Op die manier heb je altijd verse lucht in je woonkamer die je leefcomfort ten goede komt.

Eén met je interieur in de woonkamer

Onze airco’s zonder buitenunit hebben zo’n keurig en strak design, waardoor je ze in je woonkamer niet hoeft te verstoppen. De airco’s zonder buitenunit zijn de moeite waard om mee te pronken! Wij richten ons niet alleen op de klimatisatie, maar ook op de subtiliteit en het esthetische design van airco’s. Om het juiste design te vinden dat past bij jouw woonkamer, heb je de keuze uit het volledige RAL-kleurenpallet. Op deze manier past onze airco zonder buitenunit in elke woonkamer.

Wil je liever een airco zonder buitenunit die één is met je interieur in je woonkamer? Geen probleem, dankzij de keuze tussen horizontale of verticale modellen, alsook multi- en splitsystemen, kan je een airco krijgen die perfect aansluit bij je woonkamer. De keuze ligt volledig bij jou!

Benieuwd welke airco het beste past in je woonkamer? Maak dan een afspraak voor advies op maat.

Ventileren is geen luxe, maar een must

Het is van groot belang dat je in een woonkamer leeft met gezonde lucht. De laatste jaren zijn particulieren massaal beginnen isoleren. Betere ramen, dakisolatie, spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie… Hierdoor blijft overtollige lucht binnen in je woonkamer, waardoor schimmels en condens vrij spel krijgen. Het niet ventileren van je woonkamer kan zorgen voor vermoeidheid, hoofdpijn, slapeloosheid,… Deze ongemakken zijn dus het resultaat van ongezonde lucht. Hoe hoger de CO2-waarde in huis, hoe slechter de lucht is. Het maakt je slaperig en op lange termijn zal het je gezondheid aantasten. Daarom is ventilatie geen overbodige luxe, maar een ‘must’.

Isolatie en ventilatie gaan nochtans hand in hand. Daarom heeft onze airco een extra ventilerende functie, als aanvulling op je bestaand ventilatiesysteem. Het is namelijk een all-in-one klimatisatie die zowel kan ventileren, ontvochtigen én verkoelen of verwarmen: geen twee maar vier vliegen in één klap!

airco zonder buitenunit met ventilatie

Werking ventilatie

Om de werking van onze airco zonder buitenunit feilloos te laten verlopen, worden er twee roosters aan de buitenkant geplaatst voor de aan- en afvoer van de lucht. De warme lucht wordt afgevoerd, terwijl verse lucht wordt aangevoerd. De airco heeft een dichtklapbare klep waardoor je geen last hebt van insecten, geluid en stof. Zo heb je verse lucht het hele jaar door in je woonkamer. 

alu rooster muur frame

De perfecte temperatuur in je woonkamer

Een airco zonder buitenunit in je woonkamer zorgt tenslotte voor een aangename temperatuur. Het houdt de hitte buiten tijdens de zomer en verwarmt je woonkamer tijdens de winter. Dit is voor de meesten onder ons geen overbodige luxe meer. 

energy protect airco zonder buitenunit mensen

De nieuwste technologie

Verder kan je een USB aansluiten, waardoor je naast het bedienen van je airco via het toestel zelf, het ook op afstand kan bedienen. Zo kan je vanuit je luie zetel de temperatuur in je woonkamer regelen met een afstandsbediening of applicatie op je smartphone. Als dit geen gebruiksgemak is?

airco zonder buitenunit installatie nologo optimized

Liever een split airco in de woonkamer?

Nood aan verkoeling in je woonkamer tijdens de hete zomers? De oplossing: een split airco kopen. De split airco, bestaande uit één buitenunit en één of meerdere binnenunits, is een goed alternatief voor onze airco’s zonder buitenunit.

De split airco’s werken op basis van koelvloeistof die door leidingen tussen binnen- en buitenunits circuleert. Het kan dus worden beschouwd als een warmtepompsysteem dat kan koelen en warmen. Hierdoor kunnen split airco’s, centrale verwarmingssystemen op gas vervangen. 

Welke split airco in je woonkamer: single split

De eerste split airco is de single split. Deze is de meest voorkomende airco in de woonkamer en bestaat zoals het woord het al zegt, uit één binnenunit en één buitenunit. Dit systeem is het meest geschikt voor het koelen of verwarmen van één centrale ruimte. Te verkrijgen in wand-, vloer- of plafondmodellen in lichte of zware uitvoering. 

Welke split airco in je woonkamer: multi split

Als tweede is er de multi split. Deze is perfect om meerdere ruimtes gelijktijdig te koelen of te verwarmen. Bij een multi split worden meerdere binnenunits (met of zonder verschillende capaciteiten) aangesloten op één enkele buitenunit. Op die manier behoud je de verschillende instelmogelijkheden per kamer, wat een groot voordeel is. Zo kun je overdag verkoeling zoeken in de woonkamer en ’s nachts in je slaapkamer. In tegenstelling tot twee afzonderlijke split-systemen neemt een multi split minder ruimte in beslag. Reden te meer om voor een multi split te kiezen. Deze komt voor in wand-, vloer-, plafond-, cassette- of kanaalmodellen.

Blijf ook op de hoogte van onze producten en nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Plaatsbezoek aanvragen

Wil je ook genieten van deze luxe?

1