Nu €450 korting excl. btw* op jouw airco zonder buitenunit!

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN!

Wapen je tegen de hitte met onze stijlvolle airco's zonder buitenunit. Bestel vóór 21 september en geniet van snelle plaatsing + €450 korting excl. btw. 

Maar twijfel niet te lang! Want op = op.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2 /2

energy protect airco zonder buitenunit monobloc mini

Hoe kan je zelf genieten van de korting?

Vraag vóór 21 september een plaatsbezoek aan via het formulier hierboven en geniet van plaatsing binnen de 2 weken + €450 korting excl. btw op jouw airco project.

*Voorwaarden: deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties, is enkel geldig op monoblocks en voor afspraken gemaakt via deze pagina. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

20230721 energy aczb promo

Voordelen van onze airco’s zonder buitenunit

Bij de airco zonder buitenunit zijn alle onderdelen in één enkel toestel geïntegreerd. Door een in- en uitgang te voorzien in de muur, valt deze airco nauwelijks op aan de buitenkant van je woning. Compact en elegant dus!

  Dankzij ingebouwde DC-inverter ventilatoren hebben de airco's een hoge energie-efficiëntie. Als bewijs voor hun energiezuinigheid kregen ze het A+ energielabel toegekend, zowel voor verwarmen als voor koelen.

  Onze monoblocks zijn all-in-one toestellen die kunnen koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Zo hoef je geen apart ventilatiesysteem te installeren of verwarmingssysteem te gebruiken. Lekker handig toch?

   Airco's zonder buitenunit zijn stiller dan je denkt. Dankzij de nieuwe geluidsabsorberende materialen merk je amper de aanwezigheid van de airco in je woning. En doordat er geen buitenunit moet gemonteerd worden, heb je buiten ook geen geluidsoverlast

    Onze verschillende modellen

    Onze airco's zonder buitenunit zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Download hieronder de technische fiche van het model van jouw keuze.

    energy protect airco zonder buitenunit woonkamer 1655217847

    Energy Protect, jouw energie-expert

    Energy Protect neemt je mee in het energieverhaal van A tot Z. Naast airconditioning voorzien wij jouw woning ook van groene energie door middel van zonnepanelen, een thuisbatterijlaadpalen en een warmtepomp.

    Waarom voor Energy Protect kiezen?

    • Maakt deel uit van Group Protect samen met Aqua Protect, Iso Protect en Mos Protect
    • Onmiskenbare expertise met zo’n 5.000 werven per jaar bij Group Protect
    • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor!
    • RESCert gecertificeerd installateur
    • Nationale speler met vestigingen ook bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Mechelen, Genk, Gosselies en Braine l’Alleud.
    • Kwalitatieve installaties met maximale fabrieksgarantie
    iso protect sundae17

    Ook genieten van de korting op onze airco's?

    Vraag een GRATIS plaatsbezoek aan via het formulier bovenaan deze pagina.

    werven aqua protect voor op site energy protect