SolarEdge omvormer

De SolarEdge omvormer is de DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing van SolarEdge die energieproductie maximaliseert op individueel paneelniveau. Dit terwijl de kosten van de geproduceerde energie worden verlaagd. Dankzij deze innovatieve technologie haal je het hoogste rendement uit jouw zonnepanelen installatie.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Ik wens ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 3 /3

SolarEdge omvormer - Energy Protect

Energy Protect als betrouwbare partner

Energy Protect is een advance partner van SolarEdge. Dit wil zeggen dat SolarEdge ons ziet als een betrouwbare installateur.

We doen er werkelijk alles aan om jou een duurzame en kwaliteitsvolle installatie te bezorgen.

Innovatieve technologie, wat houdt dit precies in?

Na elk paneel plaatsen wij een optimizer. Deze optimizer garandeert een maximaal rendement per zonnepaneel. Dit is cruciaal want bij een installatie is de opbrengst slechts zo groot als die van de zwakste schakel. Bekijk het als volgt: Op een tandem fiets je in dezelfde versnelling en toch is het de zwakste schakel die het tempo bepaalt. Optimaliseer je voor elke fietser de versnelling, dan zal de groep efficiënter functioneren.

Bovendien zijn de SolarEdge omvormers voorbereid op een vlotte energietransitie. SolarEdge brengt netoplossingen op de markt waarmee je de gelijkstroom, opgewekt door zonnepanelen, kan opslaan in een thuisbatterij. Sla je eigen energie op en gebruik die wanneer het nodig is.

Ten slotte wekt elk paneel onafhankelijk van elkaar energie op. De gelijkstroom wordt in één keer omgezet door de omvormers. Jouw installatie is toekomstbestendig en zeker de komende 20 jaar winstgevend!

Waarom kiezen voor een SolarEdge omvormer?

  • Slim en gebruiksvriendelijk
  • Geïntegreerd monitoringsysteem op paneelniveau
  • Veilig en betrouwbaar door IP65-beveiliging
  • Vaste werkspanning voor DC/AC-conversie
  • Hoog rendement: efficiëntie van 97,6%
  • Eenvoudige installatie
  • Klein en licht

Raadpleeg je SolarEdge omvormer waar en wanneer je wil

De SolarEdge omvormer is eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Er is geen hardware nodig om de gegevens naar de omvormer te sturen. Monitoring sensoren zijn ingebouwd in de SolarEdge optimizers en omvormers. Alle informatie wordt dus door de gewone bekabeling overgemaakt.

Zo verlies je nooit controle over het rendement en je verbruik. Je kan alles bekijken via de My SolarEdge app. Beschikbaar voor pc, iOS of Android.

SolarEdge omvormer op basis van je energienoden

Onze energie-experts helpen je de juiste SolarEdge omvormer uit te kiezen op basis van je energienoden

solar edge omvormer

Geen idee welke SolarEdge omvormer te kiezen?

Onze energie-experts helpen je verder.

werven aqua protect voor op site energy protect