Airconditioning in West-Vlaanderen

De laatste jaren krijgen West-Vlamingen vaak te maken met hittegolven. Een airco komt hierbij handig van pas. Of dit geen overbodige luxe is? Zeker niet, met een airco in huis krijg je in een mum van tijd een ideale temperatuur. Dit vergroot het wooncomfort zowel in de zomer- als wintermaanden. Wacht dus niet tot de volgende hittegolf en koop een airco van Energy Protect.

Energy Protect is gespecialiseerd in airconditioning. Ons ervaren team in West-Vlaanderen komt graag bij je langs alvorens de juiste oplossing aan te bieden.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/2

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 2 /2

Een airco in West-Vlaanderen-Energy Protect

Onze referenties in West-Vlaanderen

Als West-Vlaams expert in airconditioning kunnen we de grootste lijst van tevreden klanten voorleggen.

Heel wat van onze tevreden klanten komen uit West-Vlaanderen.

schermafbeelding 2021 02 18 om 10.38.50

Expert in airconditioning uit West-Vlaanderen

Energy Protect, met hoofdzetel in West-Vlaanderen, is gespecialiseerd in airconditioning. Ook zijn we gekend voor het leveren en installeren van airco’s bij jou in de buurt in West-Vlaanderen.

Onze regionale experts in airconditioning komen graag bij je langs alvorens de juiste oplossing aan te bieden. Een vlekkeloze uitvoering en afwerking: daarvoor staan onze vaklui garant.

gp foto gebouw zwevegem logo energy

Getuigenis airconditioning in West-Vlaanderen

Mevrouw Callewaert

Airconditioning in Vichte (West-Vlaanderen)

Zeer tevreden over de installateurs. De plaatsers waren zeer beleefd en hebben alles schoongemaakt. Een dikke pluim voor hen. Een tevreden klant.

Airconditioning op maat van jouw woning in
West-Vlaanderen

Last van de hitte in je woning in West-Vlaanderen? Laat dan zo snel mogelijk een airco installeren! Het is belangrijk dat jouw woning de juiste temperatuur krijgt om het wooncomfort te verbeteren. Onze airco kan geïnstalleerd worden op elk type muur. Ben je er niet gerust op? Dan kan je gratis een expert laten langskomen om een concreet voorstel te maken op maat van jouw woning. Energy Protect beschikt over een ervaren team, dat samen met jou op zoek gaat naar de juiste oplossing om de hitte te bestrijden.

Wij bieden een uitgebreid aanbod aan airco’s aan. Met één van onze airco’s heb je een aangename temperatuur, in de zomer als in de winter, én ventilatie het ganse jaar door in West-Vlaanderen. De eerste airco die wij aanbieden, is de airco zonder buitenunit. Deze is heel compact en esthetisch. Er hoeven geen condensoreenheden geïnstalleerd te worden. Deze condensoreenheden of buitenunits nemen veel plaats in. Enkel de ventilatieroosters zijn van buitenaf zichtbaar, wat de airco zonder buitenunit in feite onzichtbaar maakt. Op die manier kan je blijven genieten van je prachtige buitengevel. Daarnaast kan je kiezen voor een verticale of horizontale airco zonder buitenunit die perfect past bij jouw woning in West-Vlaanderen. 

Naast de airco zonder buitenunit, bieden we ook split airco’s aan. Er zijn twee soorten split airco’s: de single split en de multi split airco. De single split airco is de best verkochte airco en bevat één binnenunit en één buitenunit. De single split airco is uiterst geschikt om één centrale ruimte te koelen of te verwarmen. Zo krijgt je woning in West-Vlaanderen de perfecte temperatuur.

Als tweede is er de multi split airco. Deze is perfect om meerdere ruimtes gelijktijdig te koelen of te verwarmen. Bij een multi split airco worden meerdere binnenunits (met of zonder verschillende capaciteiten) aangesloten op één enkele buitenunit. Zo kan je overdag in je woning in West-Vlaanderen verkoeling zoeken in de woonkamer en ’s nachts in je slaapkamer.

Prijzen voor airconditioning

Wat kost een airco in West-Vlaanderen nu eigenlijk? Dit hangt grotendeels af van:

  • Type airco (airco zonder buitenunit/split airco)
  • Aircotoestel of merk
  • Installatiekosten
  • Vervoerskosten
  • Opkuis na installatie

Wil je een airco kopen en wens je een offerte op maat van jouw woning? Vraag dan zeker een vrijblijvend plaatsbezoek aan.

energy protect airco standardplus

Airconditioning bedienen vanop afstand

Verder kan je een USB aansluiten, waarmee je je airco op afstand kan bedienen. Zo kan je vanuit je luie zetel in je woonkamer in West-Vlaanderen de temperatuur regelen met een afstandsbediening of applicatie op je smartphone. Als dit geen gebruiksgemak is?

energy protect afstandsbediening lg

Voordelen van airconditioning

Onze airco’s hebben talrijke voordelen als:

  • Muisstil
  • Mooi design
  • Energiezuinig
  • Meer mogelijkheden qua vermogen
enrone 5 no logo optimized 800x640

Blauwe Lening voor airconditioning

Iedereen in West-Vlaanderen wenst een frisse woning in de zomer of een warme in de winter. Energy Protect wil hier aan bijdragen. Niet enkel door haar doorgedreven expertise, maar ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Hierdoor kan iedereen in West-Vlaanderen een airco laten installeren en afbetalen op zijn of haar ritme.

blauwe lening achtergr

Airconditioning in jouw stad

Meer weten over de installatie van onze airco’s? Ontdek onze airco’s in jouw stad en omstreken!

Oostende
Roeselare
airco zonder buitenunit

Hou de hitte buiten met onze airco’s!

Laat GRATIS een expert in airconditioning langskomen bij jou in West-Vlaanderen.

werven aqua protect voor op site energy protect