Airco zonder buitenunit op slaapkamer

Met een airco zonder buitenunit krijg je in één-twee-drie de juiste temperatuur op je slaapkamer, zowel in de winter als zomer. Maar waar dien je zo’n airco te plaatsen?

Een airco zonder buitenunit plaats je het best in een kleinere ruimte en tegen een buitenmuur. Onze airco zonder buitenunit heeft geen slang, maar wel twee roosters. Via het ene rooster zal het warme lucht afvoeren en via het andere zal het verse lucht aanzuigen. Bovendien heeft onze airco een beperkt ruimteverlies en past het perfect in je slaapkamer.

Hoe airco zonder buitenunit plaatsen?

Goed om te weten: Onze airco zonder buitenunit kan geplaatst worden op elk type muur. Ook is het eenvoudig te plaatsen, aangezien er slechts één toestel dient te worden aangesloten. Daarnaast moeten er ook geen leidingen worden getrokken, waardoor een slang overbodig is.

Weet je niet waar de airco zonder buitenunit het beste past in je slaapkamer? Geen probleem! We laten steeds een expert gratis langskomen om een concreet voorstel te maken voor een plaatsing op maat van je slaapkamer.

airco zonder buitenunit installatie nologo optimized

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een airco zonder buitenunit?

De prijs voor het plaatsen van een airco zonder buitenunit hangt af van:

  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten
  • Aircotoestel
  • Opkuis na plaatsing

Energy Protect biedt jou een hoogwaardige dienstverlening door middel van persoonlijke offertes en gratis deskundig advies. Benieuwd naar de prijs van onze airco zonder buitenunit in je slaapkamer? Klik hieronder en maak een afspraak voor advies op maat.

hotelkamer 800x640 optimized

Waarom kiezen voor onze airco zonder buitenunit?

In de eerste plaats biedt een airco zonder buitenunit een belangrijk esthetisch voordeel. Enkel de luchtroosters zijn te zien langs de buitenkant van je slaapkamer, wat de airco zo goed als onzichtbaar maakt. Daarnaast vraagt de airco zonder buitenunit ook minder onderhoud dan een traditionele airco met één of meerdere buitenunits. Alle technologieën zijn geïntegreerd in één apparaat, wat het onderhoud, de plaatsing en het gebruik ervan aanzienlijk vereenvoudigt. Dit is al een zorg minder in je slaapkamer.

airco zonder buitenunit onzichtbaar langs buiten

Ze zijn muisstil sshhtt...

Schrik voor een luide airco? Geen paniek, onze airco’s zonder buitenunit zijn muisstil in je slaapkamer. Deze (vaste) airco’s zonder buitenunit zijn stiller dan mobiele airco’s. Vaste airco’s hebben maar een geluidsterkte van 27 dB. Dit komt doordat ze een betere geluidsisolatie hebben en doordat er een kleiner volume aan binnenlucht door het toestel moet passeren. Hierdoor zal je tijdens je slaap geen last hebben van onze airco zonder buitenunit. Ook maakt de airco buiten minder lawaai. Iets waar je buren dankbaar voor zullen zijn!

Blijf ook op de hoogte van onze producten en nieuwtjes door ons te volgen op Facebook.

hotelkamer2 800x640 optimized

Ook genoeg van de hitte in je slaapkamer?

Wil je een airco zonder buitenunit plaatsen in je slaapkamer?