Sla eigen energie op met de SMA opslagoplossingen

Met de SMA opslagoplossingen optimaliseer je het verbruik van je zelf opgewekte zonne-energie en bespaar je op je energiefactuur. SMA staat garant voor betrouwbare en betaalbare energie.

Compatibel met LG thuisbatterijen met een hoge spanning.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Ik wens ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 3/3

SMA opslagoplossingen - Energy Protect

Energy Protect als betrouwbare partner

Energy Protect is een advance partner van SMA. Dit betekent dat de Duitse gigant ons ziet als een betrouwbare installateur.

We doen er dan ook alles aan om jou te voorzien van een duurzame en kwaliteitsvolle installatie!

Innovatieve technologie

Voor het slim beheer van je zonne-energie schakel je Sunny Home Manager in. Dit smart systeem ontvangt je energieopbrengsten en meet ze zelf ook. Die gegevens stuurt hij op zijn beurt door naar het portaal Sunny Portal. Sunny Portal giet de gegevens in een grafiek, die je kan raadplagen om je energieverbruik en -kosten te herzien.

In Sunny Portal kan je een limiet instellen. Indien de Sunny Home Manager ziet dat er meer stroom afvloeit naar het net, dan wordt het vermogen van je omvormer(s) verkleind.

sma sunny boy 800x688 1632467623

Waarom kiezen voor een SMA opslagoplossing?

Met de SMA opslagoplossing kan je zelf opgewekte zonne-energie bewaren voor later. Zo verhoog je het aandeel van je eigen verbruik, reduceer je het kostenplaatje en heb je een grotere onafhankelijkheid van stijgende energieprijzen.

Dankzij SMA heb je in nood toegang tot betrouwbare en duurzame elektriciteitsvoorziening. Verder kan je dit gebruiken als back-up bij stroompannes, zelfs zonder toegang tot het net.

Efficiënter energiebeheer met de slimme technologie van SMA! Dankzij zijn flexibele oplossingen verkrijg je nog meer beschikbare zonne-energie. Monitor ladings-en opwekkingspieken voor een optimaal gebruik.

Met SMA geniet je tevens van vooruitstrevende technologieën aan wereldwijde normen.

De SMA opslagoplossing kan, zonder gereedschap, vliegensvlug worden gemonteerd. Met behulp van gestandaardiseerde interfaces kent het een vlotte integratie.

Geef je zonnepanelen installatie een upgrade met de SMA opslagoplossingen

Onze experts kiezen de gepaste SMA opslagoplossing op basis van jouw energienoden.

sma sunny boy 1046x911 1632467623

Geen idee welke SMA opslagoplossing te kiezen?

Onze energie-experts helpen je.

werven aqua protect voor op site energy protect