LG thuisbatterij: energiezuinig en één met je interieur

Geef je zonnepanelen installatie een upgrade met de LG thuisbatterijen. Dankzij hun uitstekende kwaliteit zijn ze perfect voor je residentiële installaties. De LG thuisbatterijen hebben een eigentijds design dat mooi aansluit bij je woning.

Beschikbaar in Low Voltage en High Voltage en compatibel met onze omvormers van SolarEdge en SMA.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Ik wens ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 3 /3

LG thuisbatterij - Energy Protect

Innovatieve technologie

Dankzij de lithiumtechnologie ondervindt de LG thuisbatterij geen hinder van geheugeneffect (m.a.w. de batterij kan voor de volle 100% worden ontladen). In vergelijking met loodzuuraccu’s hebben lithiumbatterijen veel voordelen. Zo hebben ze een langere levensduur (+/- 20 jaar); zijn ze lichter, minder groot en onderhoudsvrij. De LG thuisbatterij werkt ook volledig geautomatiseerd.

Met RESU PLUS kan de systeemcapaciteit op ieder moment worden vergroot wat systeemeigenaren de perfecte mogelijkheid biedt om hun energievereisten toekomstbestendig te maken.

Over het bedrijf:
LG is een dochterbedrijf van de Zuid-Koreaanse multinational LG. Met de jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van batterijen vormt het dé vooraanstaande aanbieder van opslagsystemen. Ook is LG de industrieleider in de lithium-ion (of Li-ion) technologie.

energy protect thuisbatterij

Waarom kiezen voor een LG thuisbatterij?

Met de LG thuisbatterijen kan je voorzien in je eigen energie. Dit leidt tot de optimalisatie van je eigen verbruik, die op zijn beurt zorgt voor een grotere onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Hoe gaat dit juist in zijn werk? Het teveel aan wisselstroom dat overdag door je zonnepanelen opgewekt wordt, sla je op in een thuisbatterij. Op die manier gaat er geen energie meer verloren!

Geen paniek meer tijdens stroompannes met een thuisbatterij! Een noodstroominstallatie bezorgt verlichting, verwarming en belangrijke toestellen elektriciteit tijdens een black-out. Een thuisbatterij vormt op die manier een stil en ecologisch alternatief voor een elektriciteitsgenerator op stookolie of benzine.

Laad de batterij op wanneer je productie het hoogst is en verbruik de opgeslagen energie wanneer je consumptie piekt. Op die manier beheer je je eigen energieverbruik en -kosten.

Het compact formaat van de LG thuisbatterij is van wereldklasse. Het kan gemonteerd worden aan de muur of op de grond en dit zowel binnen als buiten. De vereenvoudigde aansluitingen aan de omvormer verlagen de installatietijd en -kosten.

LG hecht veel belang aan veiligheid. Alle thuisbatterijen zijn gecertificeerd volgens wereldwijde normen.

Bewaar de door jouw opgewekte zonne-energie met de LG thuisbatterij

Sla ongebruikt vermogen op voor maximaal rendement.

Geen idee welke LG thuisbatterij te kiezen?

Onze energie-experts helpen je.

werven aqua protect voor op site energy protect