Service

De service van Energy Protect is van een zeer hoog niveau. We doen ons uiterste best om jou bij te staan in jouw nieuw energiezuinig leven!

Service - Energy Protect

Technische service

Dankzij onze jarenlange ervaring en breed netwerk in België kunnen wij jou ten alle tijde de beste service bieden. Met vestigingen in jouw buurt, is er altijd een expert om de hoek. Deze regionale experts staan paraat om jou verder te helpen waar nodig.

Technische diensten in Zwevegem, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. Je kan ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.

Technische service - Energy Protect

Opvolging van je klantendossier

Energy Protect is de enige op vlak van energieproductie en -consumptie die volledig open kaart speelt met z'n klanten. Na het opstellen van je klantendossier, kan je je uitvoeringsdossier op ieder gegeven moment bekijken. Met een persoonlijke code krijg je exclusief toegang tot ons klantenportaal.

Opvolging van je klantendossier

Financiële service via Blauwe Lening

Iedereen heeft recht op een energiezuinig leven. Energy Protect probeert daar steeds aan bij te dragen. Niet alleen door haar doorgedreven expertise in energie-optimalisatie, maar ook door het aanbieden van de Blauwe Lening. Dit is een financiële formule die ervoor zorgt dat iedereen op zijn of haar ritme kan betalen.

Financiële service via Blauwe Lening