Expert in zonnepanelen

TIJDELIJKE ACTIE*: Energy Protect garandeert de premie van 2023!

Investeren in zonnepanelen is investeren in de toekomst. Dankzij de hoge rendementen, de premies én de ultrasnelle terugverdientijd zijn zonnepanelen nog steeds meer dan de moeite waard. Bovendien hebben zonnepanelen een zeer gunstige impact op de EPC-score van je woning.

Bestel nú en Energy Protect garandeert je nog de premie tot 750 euro, zelfs als plaatsing dit jaar niet meer zou lukken. 

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Ik wens ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 3/3

Energy Protect - zonnepanelen op hellend dak

Allerlaatste kans op premie!

In 2024 verdwijnt de premie voor zonnepanelen definitief. Bestel & bevestig nú en Energy Protect verzekert jou de premie tot 750 euro*.

Let op! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Claim je premie vandaag nog!


*
Deze actie is enkel geldig op specifieke modellen die tijdens het plaatsbezoek van de energie-expert toegelicht worden. Energy Protect staat garant voor de toekenning van de premie van 2023, ook indien plaatsing en keuring voor eind dit jaar niet meer zou lukken. 

Jouw voordelen met zonnepanelen

 • Betere EPC-score van je woning
 • Lagere energiefactuur
 • Terugverdientijd van 5 à 6 jaar
 • Waardestijging van je woning
 • Kleinere ecologische voetafdruk
 • Premies

Werking zonnepanelen

Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit. We kiezen bewust voor monokristallijne zonnepanelen in plaats van polykristallijne om je de allerbeste rendementen en kwaliteit te garanderen.

Om de opgewekte stroom van je zonnepanelen effectief in je huis te kunnen gebruiken, heb je een omvormer nodig. Die zet de opgewekte gelijkstroom van je zonnepanelen om in bruikbare wisselstroom.

solar visual website

Rendement zonnepanelen

Zonnepanelen zijn nog steeds rendabel, ook na de invoering van de digitale meter. De rendementen van zonnepanelen zijn zelfs zo hoog dat je je zonnepaneleninstallatie tegenwoordig al na 5 à 6 volledig terugverdiend hebt, goed voor een rendement van ongeveer 20%. 

Maar ook de premies van de overheid en de dalende kostprijs van zonnepanelen hebben een gunstige invloed op het rendement. 

kost zonnepanelen

De beste merken zonnepanelen voor de beste kwaliteit

NIEUW! SunPower Performance glas-glas zonnepanelen voor een nóg hoger rendement, nóg langere levensduur en nóg betere kwaliteit. Lees meer.

Zonnepanelen op een plat dak

Wist je dat je soms betere rendementen kan halen op een plat dak dan op een hellend dak? Dit omdat je bij een plat dak zelf nog de hellingsgraad en de oriëntatie van de zonnepanelen kan bepalen.

Zonnepanelen op plat dak plaatsen

Monitor jouw zonnepanelen

Wist je dat je de prestaties van je zonnepanelen op de voet kan volgen? Dankzij de gratis online monitoring heb je altijd een zicht op de opbrengst van je panelen, je eigen energieverbruik en wat er met je opgewekte energie gebeurt. 

Werkt er een paneel niet meer naar behoren? Dan wordt je hier meteen over geïnformeerd zodat we tijdig kunnen ingrijpen.

"Dankzij het professionele advies van Energy Protect halen we gigantische rendementen met onze zonnepanelen én zagen we onze energiefactuur sterk verlagen."

Eva uit Semmerzake

energy protect zonnepanelen in combinatie met warmtepompboiler

Benut álle energie van je zonnepanelen

Hoe meer zonne-energie je zelf verbruikt, hoe minder zonne-energie je terug moet injecteren in het net, hoe voordeliger voor jou.

Om je zelfverbruik te maximaliseren kan je de energie die je niet meteen verbruikt opslaan in een (slimme) thuisbatterij of naar een laadpaal, airco, warmtepompboiler of warmtepomp in je woning sturen. 

Subsidies zonnepanelen

De overheid beloont groene investeringen, zoals zonnepanelen, met subsidies. Samen met de hoge rendementen van zonnepanelen zorgen die subsidies ervoor dat je je installatie binnen de 6 jaar volledig terugverdiend hebt. 

Benieuwd hoeveel de premies voor zonnepanelen bedragen en of je in aanmerking komt? Ontdek alle voorwaarden op onze subsidiepaginain onze premiegids of op de Fluvius website.

energy protect premiegids aanvragen

Zonnepanelen prijs

De prijs voor zonnepanelen is sterk afhankelijk van:

 • Zonnecellen
 • Type zonnepanelen
 • Aantal zonnepanelen
 • Capaciteit van de zonnepanelen


Lees meer over de prijs van zonnepanelen
of vraag een gratis plaatsbezoek aan voor een gedetailleerd prijsvoorstel op maat van jouw woning en energienoden.

Zonnepanelen plaatsen doe je met Energy Protect!

 • RESCert-gecertificeerd installateur
 • Onmiskenbare expertise met zo'n 5.000 werven per jaar
 • Hoogste tevredenheidsscores: een tevreden klant, daar gaan we voor!
 • Nationaal actief met vestigingen bij jou in de buurt: Zwevegem, Gent, Genk, Gosselies, Braine l'Alleud en Mechelen
 • Officieel erkend door toonaangevende instanties
iso protect sundae17

Wil jij ook besparen met zonnepanelen?

Vraag GRATIS een adviesgesprek. 

Referenties group protect