Uiterst betrouwbare opslagtechnologie met de BYD thuisbatterij

De BYD thuisbatterijen maken gebruik van de betrouwbaarste opslagtechnologie van het moment. De Chinese gigant heeft door de jaren heen volop ingezet op onderzoek en ontwikkeling. De BYD thuisbatterijen staan dan ook garant voor een maximale veiligheid, levensduur en vermogen.

Beschikbaar in Low Voltage en High Voltage en compatibel met onze omvormers van SolarEdge en SMA.

Vraag een gratis plaatsbezoek aan voor:

Stap 1/3

Ik wens ook informatie over:

Stap 2/3

Hoe kunnen we jou contacteren?

Stap 3/3

BYD thuisbatterij - Energy Protect

Innovatieve technologie

De BYD thuisbatterijen gebruiken de betrouwbaarste opslagtechnologie van het moment: de lithium-ijzerfosfaat technologie (LiFePO4). Die biedt een hoge thermische en chemische stabiliteit, wat leidt tot betere veiligheidsomstandigheden.

Lithium-ion batterijen kunnen boven een bepaalde gebruikstemperatuur moeilijkheden ondervinden, waardoor ze uitgerust worden met een batterij management systeem. Dat systeem is echter niet 100% risicovrij. Bij lithium-ijzerfosfaat batterijen, zoals de BYD thuisbatterijen, vormen hoge temperaturen geen probleem.

Over het bedrijf:
Het Chinese bedrijf is een van de grootste producenten ter wereld van oplaadbare batterijen. De BYD batterijen worden gebruikt, onder meer in laptops, smartphones, elektrische auto’s en als energieopslag.

byd batterij hvm 83 om 83kwh hoogspanning

Waarom kiezen voor een BYD thuisbatterij?

De hoogspanningsmodus geeft je de mogelijkheid om s’ ochtends of ‘s avonds te verbruiken met een maximaal uitgangsvermogen.

De BYD thuisbatterijen hebben een ontlaadsnelheid van 90%, dé beste op de markt. Ook het opladen gaat supersnel: nl. in slechts zo’n 1,5 uur.

Na 10 jaar en meer dan 2.000 oplaadbeurten heeft de BYD thuisbatterij nog ongeveer 75% capaciteit, wat maakt dat het een levensduur van meer dan 20 jaar heeft.

Een groot voordeel: de batterijen hebben geen onderhoud nodig! Dit zorgt niet alleen voor minder tijdverlies, maar ook voor een hogere veiligheid. Bij traditionele loodzuuraccu's gebeuren er regelmatig ongelukken tijdens het onderhoud.

Alle thuisbatterijen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Zo zijn ze bestand tegen hoge temperaturen. Als er een kortsluiting zou optreden, is er dus geen gevaar voor explosies of brand.

Bewaar je zonne-energie voor later met de BYD thuisbatterij

Sla ongebruikt vermogen op voor maximaal rendement.

Opmerking: De te plaatsen batterij hangt af van de omvormer en het netwerk in je woning. Benieuwd welke BYD thuisbatterij voor jou de beste oplossing vormt? Laat dan gerust een van onze experts langskomen.

byd batterij hvm 138 om 138kwh hoogspanning

Geen idee welke BYD thuisbatterij te kiezen?

Onze energie-experts helpen je.

werven aqua protect voor op site energy protect