Warmtepompboiler prijs: hoeveel kost het me?

Wil jij ook je sanitair water op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier opwarmen met een warmtepompboiler? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk razend benieuwd naar het prijskaartje dat daaraan vasthangt. Kom hieronder te weten hoe de prijs van een warmtepompboiler precies berekend wordt en wat een warmtepompboiler je kan opbrengen.

Zo wordt de warmtepompboiler prijs bepaald

Boilers zijn er in alle maten en soorten. Dat maakt het onmogelijk om instant een vaste, eenduidige prijs mee te geven. De prijs van een warmtepompboiler wordt nu eenmaal bepaald door een aantal cruciale factoren. Denk maar aan:

  • Merk en type warmtepompboiler
  • Grootte van de warmtepompboiler
  • Plaatsingskosten
  • Vervoerskosten

Als je een exacte prijsinschatting wil, laten we graag gratis een expert bij jou langskomen om een vrijblijvende offerte op te maken.

vakman energy protect voor warmtepompboilers

Een warmtepompboiler als slimme investering

Een warmtepompboiler is een investering op lange termijn. Hoewel hij iets duurder uitvalt dan zijn andere soortgenoten, zal hij je op termijn een pak meer opbrengen. De warmtepompboiler haalt namelijk 3/4 van zijn nodige energie uit de omgevingslucht. Daarom zal zijn verbruik veel lager liggen dan het verbruik van bijvoorbeeld de klassieke elektrische boiler. 

Wist je trouwens dat je onze warmtepompboilers al na 2 à 3 jaar kan terugverdienen? Ja hoor, je leest het goed! Kom hier het precieze verbruik en rendement van een warmtepompboiler te weten.

Verdien geld aan je warmtepompboiler dankzij premies

De overheid beloont mensen die investeren in een duurzaam en groen klimaat. Omdat de warmtepompboiler voor het grootste deel op groene energie werkt, valt er ook hier iets te rapen. Als je je warmtepompboiler door een erkend vakman laat installeren, kom je namelijk in aanmerking voor een uiterst interessante premie. Wat de premie precies inhoudt, kom je te weten in onze premiegids!

energy protect premiegids aanvragen

Vind je de prijs van de warmtepompboiler te hoog?

Wordt het je te warm onder de voeten na het horen van de prijs? Group Protect to the rescue! Omdat warm water een absolute basisbehoefte is, streven we er bij Energy Protect naar om de warmtepompboiler toegankelijk te maken voor iedereen. Heb je dus een beperkt budget? Dan is de Blauwe Lening jouw redder in nood! Aan de hand van een haalbaar afbetalingsplan, kan je de warmtepompboiler op jouw eigen ritme betalen. 

Ontdek de prijs van jouw warmtepompboiler

Benieuwd naar het kostenplaatje van jouw toekomstige warmtepompboiler? Dan komen we graag bij jou langs om een kostenraming te maken. Afhankelijk van jouw noden bezorgen we jou een offerte op maat. Het leuke aan de hele zaak? Het plaatsbezoek is volledig gratis! Na de offerte kan je nog steeds zelf beslissen of je ermee doorgaat. 

Energy Protect - warmtepompboiler prijs