Met deze vier ingrepen bespaar je fors op je energiefactuur

Klaar om af te rekenen met die hoge energieprijzen? Maar heb je geen idee hoe hierop te besparen? Je energiefactuur doen dalen, hoeft niet noodzakelijk veel werk in te houden. Met kleine ingrepen kan je al snel het verschil maken. We sommen er enkele voor je op.

Installeer zonnepanelen

Door zonnepanelen te installeren kan je zelf energie op wekken. Deze zelfopgewekte energie kan je dan weer gebruiken om je woning te verwarmen en te koelen. Zo bespaar je fors op je energiefactuur.

Lees hier meer over de opbrengst van zonnepanelen.
Vragen over zonnepanelen? Onze experts staan je bij.

energy protect zonnepanelen 2

Combineer zonnepanelen met een thuisbatterij

Zonnepanelen werken logischerwijze het best wanneer de zon aan het schijnen is. In een ideale wereld kan je je zonne-energie instant verbruiken. In werkelijkheid is het vaak zo dat de zonnepanelen energie produceren wanneer je niet thuis bent. Een thuisbatterij kan dan een oplossing bieden. Hiermee kan je de zonne-energie opslaan en op een later moment verbruiken. Een bijkomend voordeel is dat je zo minder injecteert op het elektriciteitsnet, met een daling van je energiefactuur als gevolg.

Benieuwd of een thuisbatterij al dan niet rendabel is? Lees er hier meer over.

energy protect thuisbatterij

Zet in op duurzame verwarming

Vergeet zeker je verwarming niet. Is die reeds verouderd en/of erg vervuilend? Dan zet je best in op duurzame verwarming. Zo bieden we airco’s aan die ook kunnen verwarmen. Op deze manier kan je je ideale binnentemperatuur op peil houden zonder al te veel energie te verbruiken.

Interesse? Vraag dan zeker een gratis plaatsbezoek aan.

energy protect split airco lg 7

Investeer in isolatie

Wist je dat slecht geïsoleerde muren en daken een warmteverlies van 50% of meer kunnen veroorzaken? Warmteverlies leidt tot een hoger energieverbruik en hogere energiefactuur. Zou je graag je die torenhoge energiefactuur zien dalen? Investeer dan in isolatie en kies voor een energiezuinige toekomst.

Bij ons zusterbedrijf Iso Protect kan je zowel je hellend dak, plat dak, zoldervloer, spouwmuur als gevel laten isoleren.

Blijf ook op de hoogte van onze producten en nieuwtjes door ons te volgen op Facebook en Instagram.

iso protect dakisolatie brugge 4

Wens je ook te besparen op je energiefactuur?

Laat gratis een van onze energie-experts langskomen.